BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 1, 2009

BAHAGIA

salam.taktau nak cakap ape.cuma nak bagitau yang aku dah lulus undang-undang keluarga.alhamdulillah.betapa peritnya azab penderitaan bila aku tau yg aku fail paper ni last year.tu la byk main lg hahaa.tapi sejak fail paper ni dulu la aku rase sedar yg sebenarnya harapan ibu bapa kt kita ni sebenarnya tinggi melangit.berkat doa mereka,serta rakan2 yg sudi bg pinjam notes yg berlambak,akhirnye aku lulus haaha..harap aku dpat grad tahun 2011 dgn member2 yg lain.so far ok takde masalah walaupun macam2 dugaan melanda.ada hikmah sume perkara tu...semoga Tuhan berkatiku...

2 comments:

Shaz Naz said...

ak pn tgh bahagia skrg..hrap2 kekal slamanya..doakn bersama ye

L@Ks@mAn@ Sp@rrOw said...

harap kamu berjaya!!!